Schildersbedrijf Abcoude

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk

Uw huis heeft een schilderbeurt nodig of uw interieur is aan een verfrissende vernieuwing toe en u zoekt een schildersbedrijf in Abcoude. U bent in dat geval bij ons aan het goede adres. Zevenboom Schilderwerk verzorgt schilderwerk voor binnen en buiten en doen dat tegen lage tarieven met de beste materialen.

Meerdere specialisaties

Zevenboom Schilderwerk biedt een ruim aanbod aan van diensten die wij kunnen leveren aan u in Abcoude. Uiteraard verzorgen wij buiten en binnen schilderwerk maar ook renovatie en onderhoud van uw huidige schilderwerk behoort tot onze diensten. Verder zijn wij specialist in het herstellen van houtrot en glasvlies behangen inclusief een eventuele afwerking met kleur. En hebt u een nieuwe wandafwerking nodig dan bent u bij Schildersbedrijf Abcoude ook aan het goede adres.

Wij hanteren topkwaliteit

Verf en verf is niet altijd hetzelfde. Onze materialen zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van hun bekende kwaliteiten en kleurechtheid. U komt wat dat betreft bij ons niet voor verrassingen te staan. En als schildersbedrijf draaien wij onze hand er ook niet voor om wanneer de hoogste kwaliteit verf niet overeenstemt met het doel. Als schildersbedrijf nemen wij ook dan verantwoordelijkheid om uw wensen zo goed en zo goedkoop mogelijk uit te laten komen.

Klantgericht personeel

Wij sturen niet zomaar iemand naar u toe voor een klus. Nee, daar gebruiken we louter en alleen specialisten voor die weten hoe ze met een kwast en verf om moeten gaan. Al onze schilders binnen ons schildersbedrijf zijn degelijk opgeleid en hebben er enorm veel plezier in om uw huis en interieur er weer tip top achter te laten wanneer ze hun schilderwerk hebben gedaan. U kunt dus rekenen op enthousiaste medewerkers van ons op de ladder.

Lage tarieven voor iedere schildersklus

Uiteraard verliezen we de kostprijs niet uit het oog. Een goed schildersbedrijf is zich ervan bewust dat een klant niet onnodig teveel wil betalen voor een schildersklus en dat begrijpen wij dan ook. Onze tarieven zijn zeer voordelig waarbij we de kwaliteit niet uit het oog verliezen. En daarbij zijn we ook niet te beroerd om u een goedkoper voorstel te doen wanneer uw wensen eigenlijk alleen maar kostenopdrijvend zijn.

Lees hieronder wat wij u allemaal kunnen aanbieden

  • Schildersbedrijf AbcoudeBinnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Renovatie en onderhoud
  • Klein onderhoud
  • Herstellen van houtrot
  • Glasvlies behangen
  • Wandafwerking
  • Advies

Neem vrijblijvend contact op!

Wij komen graag geheel vrijblijvend en geheel gratis bij u langs in Abcoude om samen met u te kijken wat de mogelijkheden zijn bij Schildersbedrijf Abcoude. U kunt u dan samen met ons de mogelijkheden bespreken.