Schildersbedrijf Hilversum

Uw top kwaliteit schilder

Zevenboom Schilderwerk is een schildersbedrijf in Hilversum. Wij bieden verschillende diensten aan zoals binnen en buiten schilderwerk, renovatie en onderhoud van bestaande schilderwerken, restauratie van houtrot en glasvlies behang. Wij maken gebruik van de beste materialen die door onze vakkundige medewerkers op de juiste manier worden ingezet.

Niet alleen voor schilderwerk

Wij bieden als schildersbedrijf een ruim aanbod aan van diensten die wij kunnen leveren aan u in Hilversum. Uiteraard verzorgen wij buiten en binnen schilderwerk maar ook renovatie en onderhoud van uw huidige schilderwerk behoort tot onze diensten. Verder zijn wij specialist in het herstellen van houtrot en glasvlies behang inclusief een eventuele afwerking met kleur. En hebt u een nieuwe wandafwerking nodig dan bent u bij Schildersbedrijf Hilversum ook aan het goede adres.

Onze vakmensen staan voor u klaar

Wij sturen niet zomaar iemand naar u toe voor een klus. Nee, daar gebruiken we louter en alleen specialisten voor die weten hoe ze met een kwast en verf om moeten gaan. Al onze schilders in ons schildersbedrijf zijn degelijk opgeleid en hebben er enorm veel plezier in om uw huis en interieur er weer tip top achter te laten wanneer ze hun schilderwerk hebben gedaan. Bent u op zoek naar zo’n schildersbedrijf in Hilversum dan bent u bij ons aan het goede adres.

Alleen de beste materialen

Wie wil er nu veel betalen voor een schildersklus terwijl de kwaliteit van de verf te wensen over laat. Zevenboom Schilderwerk draait die situatie maar al te graag om, de hoogste kwaliteit voor een redelijke prijs. Wij maken daarom alleen gebruik van de beste materialen en indien die hoogste kwaliteit die past bij de klus die gedaan moet worden. U kunt er dus op rekenen dat u met ons in zee gaat met een schildersbedrijf die nauwgezet luistert naar uw wensen.

We zijn uiterst voordelig

Uiteraard verliezen we de kostprijs niet uit het oog. Een goed schildersbedrijf is zich ervan bewust dat een klant niet onnodig teveel wil betalen voor een schildersklus en dat begrijpen wij dan ook.

Onze tarieven zijn zeer voordelig waarbij we de kwaliteit niet uit het oog verliezen. En daarbij zijn we ook niet te beroerd om u een goedkoper voorstel te doen wanneer dat mogelijk is.

Schildersbedrijf Hilversum

U kunt bij Schildersbedrijf Hilversum terecht voor onder andere de volgende diensten:

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Renovatie en onderhoud
  • Klein onderhoud
  • Herstellen van houtrot
  • Glasvlies behangen
  • Wandafwerking
  • Advies

Neem vrijblijvend contact op

Schildersbedrijf Hilversum komt graag bij u langs. Maak vrijblijvend een afspraak met ons zodat we de mogelijkheden samen met u kunnen bekijken!