Schildersbedrijf Vinkeveen

Top kwaliteit schilderwerk

Zevenboom Schilderwerk levert vakkundig schilderwerk voor binnen en buiten. Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Vinkeveen dan zijn wij u graag vakkundig van dienst. Ons bedrijf is gevestigd in Vinkeveen van waaruit wij vrijwel elke dienst kunnen aanbieden voor uw schilderwerk. In ons pakket van diensten zijn de reguliere schilderwerken inbegrepen zoals binnen en buiten schilderwerk van kozijnen en buitenafwerking maar ook voor klussen binnenshuis draaien wij onze hand niet voor om. Heeft uw keuken dus een nieuwe laag verf nodig dan bent u ook voor dit bij ons in Vinkeveen aan het goede adres.

Kwaliteit schilderwerk staat voorop

Niet is zo vervelend wanneer uw schilderwerk van uw vorige schildersbedrijf na verloop van tijd niet voldoet aan de verwachtingen. Zevenboom Schilderwerk zorgt ervoor dat het schilderwerk vakkundig wordt gedaan met alleen de beste materialen.

Alleen de beste vakmensen

Als schildersbedrijf willen wij alleen maar het allerbeste. Onze schilders in zijn allemaal vakmensen pur sang die er ook plezier in hebben om een stukje vakwerk af te leveren. Het zijn allemaal top gemotiveerde vakmensen die echt voor dit vak gekozen hebben en het ontzettend leuk vinden om een huis waarvan de kozijnen een nieuw laagje verf nodig hebben weer helemaal tip top in orde te krijgen. Ze staan bij ons met alle plezier voor u op de ladder.

Schildersbedrijf Vinkeveen

Aantrekkelijke tarieven

Vakwerk hoeft niet altijd de hoofdprijs te kosten. Door het uitgekiende systeem van Schildersbedrijf Vinkeveen zijn wij in staat om de scherpste tarieven aan te bieden waarbij we toch de hoogste kwaliteit blijven garanderen. Door gebruik te maken van optimale inkoop methodes van onze materialen zijn we dan ook in staat om telkens weer een tarief aan te bieden waar de meeste klanten van ons toch telkens weer verrast worden. „Ik wist niet dat een schildersbedrijf toch nog zo voordelig kon zijn” is een vaak gehoorde opmerking die wij te horen krijgen.

Ons dienstenpakket

  • Binnenschilderwerk
  • Buitenschilderwerk
  • Renovatie en onderhoud
  • Klein onderhoud
  • Herstellen van houtrot
  • Glasvlies behangen
  • Wandafwerking
  • Advies

Wij komen graag bij u langs

Uiteraard wilt u graag weten of wij deze belofte na kunnen komen en hiervoor komt Schildersbedrijf Vinkeveen dan ook graag langs bij u in Vinkeveen om een afspraak te maken. En dat doen we geheel gratis. Wij inventariseren de huidige staat van uw schilderwerk en geven u adviezen. U krijgt dan een offerte van ons waarbij ons schildersbedrijf u ook de nodige garanties kan geven voor het resultaat.